lördag 5 juni 2010

Sommar-träning

Varför förlora det mesta du tränat upp under vintern och våren och börja om från början till hösten när du kan använda sommaren till att komma i bättre form än någonsin? Även om det inte låter lockande borde du göra dig själv en tjänst och åtminstone hålla formen eller bromsa "förfallet" så gått det går. Det är lätt att man faller i fällan av att göra allt eller inget. Om du har begränsade möjligheter eller ambitioner under sommaren borde du anpassa träningsupplägget efter detta och göra det bästa av situationen, inte strunta i träningen bara för att du inte kan göra den som du vill eller brukar.

Sommar-tränings-tips: Träna tidigt. Generellt brukar de flesta prestera bäst fysiskt på eftermiddagen/kvällen, men efter att ha spenderat en hel dag ute i sommarvärmen kan man lätt känna sig matt och orkeslös. Om du tränar tidigt försvinner dessutom risken med att andra sommar-sysslor drar ut på tiden och inte lämnar tid över till träning.

För dig som inte redan är Sportlife-medlem finns just nu ett mycket bra erbjudande i form av ett sommar-kort. Med det kan du träna juni, juli och augusti på alla Sportlife-anläggningar för 995kr! Du som redan är Sportlife-medlem kan under samma period träna på alla Sportlife-anläggningar utan att betala någon gäst-avgift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar