fredag 16 juli 2010

Fria essentiella aminosyror

EsaPro är ett av få kosttillskott som tveklöst är värt dina pengar om du är intresserad av att göra det bästa av din styrketräning. EsaPro består av fria essentiella aminosyror. Aminosyror är de mindre beståndsdelar som alla proteiner är uppbyggda av. Essentiella aminosyror är de aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv och som har störst positiv effekt på reparation och uppbyggnad av muskelmassa. Fria kallas de för att de inte sitter samman med varandra, vilket gör att de tas upp snabbare i musklerna.

Det extremt snabba upptaget och de speciella egenskaperna hos de fria essentiella aminosyrorna leder till en kraftfull stimulering av proteinsyntesen i musklerna. En så liten dos som 6 gram stimulerar proteinsyntesen 250% mer än exempelvis en normalstor mängd vassleprotein. Kilopriset är mycket högre an vanligt protein men eftersom den nödvändiga portionen är så liten blir det till och med billigare i slutändan. Bättre effekt till ett lägre pris!

2 kommentarer:

  1. Något för mig kanske? Vad tycker du?

    SvaraRadera
  2. Det kan det absolut vara. Även om du inte har muskelutveckling som huvudmålsättning är detta ett enkelt och ekonomiskt sätt att optimera din tränings potential att även utveckla muskelmassa.

    SvaraRadera