söndag 3 april 2011

Fit For Fight!

Min goda vän och kollega Peter har med min hjälp lyckats förlora 14kg ren fettmassa sedan den 19:e oktober förra året. Detta har han huvudsakligen lyckats med på grund av en förbättrad kosthållning. Förbättringarna har kortfattat bestått i regelbundna måltider, färre kalorier, mer protein, mer omättat fett, mindre mättat fett och mindre kolhydrater. Träningen har alltid funnits med i planeringen, men den har blivit sporadisk. Som mest vägde han 94kg och nu väger han 80kg blankt. Där har det dock stannat och för att komma vidare måste nya åtgärder sättas in.

De nya åtgärderna innebär ändå striktare kosthållning och regelbunden hård träning.

Förutom att komma i så bra fysisk form som möjligt har han även som målsättning att kunna väga in på 73kg innan midsommar, vilket han behöver för att kunna tävla i en viss viktklass i Submission Wrestling. Detta innebär att vi huvudsakligen kommer inrikta oss på att minska fettmassan med ytterligare sju kilo - och vi har knappt 12 veckor på oss.

Träning, mat och resultat kommer regelbundet att redovisas här i form av text, bilder och video. Peter kommer även själv att blogga om allt detta ur sin synvinkel här.

Videomaterial från första träningspasset kommer inom kort.

NU KÖR VI!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar