söndag 15 maj 2011

Fit For Fight - Dag 43

MISSION ACCOMPLISHED!

I fredags morse vägde Peter in på 73kg blankt, vilket innebär att vi har nått vårt huvudmål på halva tiden! Detta innebär att vi har lyckats minska Peters fettmassa med 6,3kg på 43 dagar.

Det absolut första inlägget på denna bloggen för ganska exakt ett år sedan handlade om första gången Peter gjorde TRX 40/40-Challenge. För att uppmärksamma bloggens födelsedag och för att förtydliga Peters otroliga fysiska framsteg gjorde vi denna igen. Peter förbättrade sina resultat extremt mycket!

En sådan här prestation är väldigt beroende av teknik och hur van man är vid att göra de specifika rörelserna. En person som är i sämre fysisk form kan prestera bättre än en person som är i bättre fysisk form på grund av att hon eller han är van vid rörelsen och har utvecklat en effektiv teknik som gör det lättare att utföra övningen. I Peters fall finns det ingen som helst teknik-träning. Han har inte gjort övningarna en enda gång sedan förra gången och gjorde trots det denna extrema förbättring.

För att se exakt hur bra det gick får du titta på videon nedan.


Även om huvudmålet nu är nått kommer projektet fortsätta fram till midsommar. Det långsiktiga och mest betydelsefulla målet, att komma i så bra fysisk form som möjligt, är fortfarande en bit bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar