torsdag 29 september 2011

Fler nya maskiner

Alla nya maskiner hann inte levereras till nyinvigningen av Sportlife Rollsbo. Dessa tre beräknas komma om några veckor. Det är en tricepsmaskin som är ganska lik den på övre plan, en bröstpressmaskin med oberoende armar och "flytande grepp" samt en kombinerad maskin för adduktion och abduktion av höft. 

Tricepsmaskinen skiljer sig inte mycket från den som finns idag på övervåningen. Små detaljer kan dock ibland göra stora skillnader. I första hand har vi valt den för att det helt enkelt borde finnas en maskin av detta slag på båda våningarna. Och för variationens skull valde vi att inte ta in exakt samma modell som den vi redan har.

Bröstpressen skiljer sig desto mer från den tidigare modellen (som för tillfället står på övre plan, men som kommer plockas bort när den nya kommer) och kommer bli en mycket trevlig uppgradering!

Maskinen längst till höger valdes till viss del av samma anledning som tricepsmaskinen. Det borde finnas en på varje våning. Denna modellen är dessutom bättre än den vi redan har på grund av att man kan finjustera motståndet bättre och att ryggstädet går att luta nästan hela vägen ner till liggande position.

Jag kommer lägga upp filmer och mer ingående recensioner av maskinerna när de finns på plats!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar