onsdag 7 mars 2012

Nya Otomix Stingray

Jag är så nöjd med mina röda Otomix Stingray att jag beställde ett par svarta också. Jag köpte dem via amazon.com för 765kr inklusive frakt. Mycket bra pris!


8 kommentarer:

 1. Snygga! Är de så varma som de ser ut, eller är de bra ventilerade? Man svettas inte ihjäl efter ett intensivt pass med andra ord? ;)

  SvaraRadera
 2. Jag tenderar att bli varm i alla sorters skor, så jag har svårt att avgöra om dessa är varmare än andra.

  SvaraRadera
 3. Tjena
  Är oxå sugen på att beställa hem ett par.
  Hur är dom i storleken? Har hört dubbla budskap.

  mvh

  SvaraRadera
 4. Förlåt mig, jag såg inte din kommentar förrän nu.
  När jag köpte mitt första par hade jag hört att man borde välja en halv storlek större än normalt, vilket gjorde att den svenska butiken jag handlade hos enbart hade halvstorlekar. Detta stämde inte för mig. Jag har oftast storlek 44, och det har jag även på dessa.

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Blev så sugen så ja gick in på amazon.com och skulle beställa mig ett par. Men det fanns inga som skickade till Sverige.
  Hur gick du till väga?
  Mvh

  SvaraRadera
 6. Jag tror det finns flera leverantörer (via amazon). Vissa levererar till Sverige och vissa inte. Mina kommer från Martial Arts SuperMarket.

  SvaraRadera
 7. Jag är sugen på att köpa dessa men lyckas inte få tag i dem. Precis som den andra killen så skickar dem inte till Sverige ifrån Amazon och dom tar inte svenska kreditkort på Martial Arts Supermarket. Hur köpte du på MAS?

  SvaraRadera
 8. Jag köpte de från MAS via Amazon. Gjorde inget speciellt för övrigt. De kanske har ändrat vilka länder de levererar till.

  Googlade och hittade en svensk (dyrare) web shop: www.tncse.com

  SvaraRadera