söndag 29 juli 2012

Kesella-glass med chokladkross

Dagens kvällsmat blev kesella-glass med chokladkross. Jag mixade 250 gram kesella, cirka 2,5dl frysta jordgubbar och två teskedar stevia i matberedaren. Efter att ha stått i frysen en stund hällde jag lite krossad mörk choklad över. Konsistensen är egentligen mer lik sorbet än glass. Nästa gång skall jag låta den stå kortare tid i frysen. Jag tror det blir bättre.


3 kommentarer:

  1. Vad kul att du är så uppfinningsrik i köket! Själv sitter man hemma och tvingar i sig samma sorts mat hela tiden för att man inte ens kan tänka på ordet "glass" utan att dra associationer till hur onyttigt det är - mycket bra motbevisat!

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar!
    Jag är inte en av de som "måste" ha variation hela tiden, men jag uppskattar det när det väl händer. Med internet och google är det ganska enkelt att hitta tips på variation.

    SvaraRadera
  3. Jäklar vad gott det var efter en dag i längdspåret!!

    SvaraRadera