fredag 13 juli 2012

Paleo-pannkakor

Paleo-pannkakorna jag gjorde igår blev ingen höjdare, men med lite justeringar i receptet hoppas jag att det kan bli bättre. Smaken var helt ok, men inte tillräckligt för jag skall bry mig om att göra det igen. Jag återkommer med recept om jag blir nöjd. Om du har ett recept du gillar får du gärna lämna det som en kommentar till detta inlägget. (Det är inte mina pannkakor på bilden)


2 kommentarer:

  1. När jag gör pannkakor tar jag bara ägg (3 st) och creme fraiche (2 msk) vilket blir ca 4 st (beroende på storlek på stekpanna och hur tjocka man gör dem så klart. Dessutom brukar jag tillsätt lite vaniljpulver. Man kan ju givetvis söta dem om så önskas. Till detta serveras en klick yoghurtglass gjord på grekisk (eller turkisk eller rysk om man så vill) yoghurt, stevia, hallon och blåbär.

    Vill man ha dem á la Paleo har jag dock inget recept att komma med :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, men det är ett Paleo-recept som jag är ute efter. Jag gjorde mina på ägg, mandelmjöl, banan och kokosmjölk. Min största invändning var att det smakade för mycket ägg, vilket borde vara lätt åtgärdat, men sen vill man ju gärna inte nöja sig med en neutral smak. Banansmaken kanske träder fram lite mer med mindre ägg. Vaniljpulver eller kanel skulle ju också kunna ge en god smak.

    SvaraRadera