söndag 23 september 2012

Abs are made in the kitchen

De flesta som (styrke)tränar regelbundet tränar mer och oftare än vad de egentligen behöver för optimal utveckling. Magmusklerna brukar dessutom få ändå mer träning än övriga muskler i desperat försök att få bättre resultat. Förutom att detta är helt fel strategi med hänsyn till musklernas utveckling är fokuseringen på musklerna helt fel för det utseendemässiga slutresultatet.

En smal midja med definierade magmuskler skaffar man sig med hjälp av minskad fettmassa. Visst, träningen är en del av detta, men i första hand är det vad, när och hur mycket du äter som är avgörande. I stort sett alla, även en ytterst otränad person, skulle kunna "äta sig till" en tvättbräda. Tvärt om kan du ha hur vältränade magmuskler som helst, så länge du inte minskar underhudsfettet tillräckligt, kommer de aldrig att synas.

Sluta med andra ord att vara så fixerad på din magmuskler när det gäller träningen, och fokusera betydligt mer på vad du äter istället, så har du betydligt större chans att få synliga magmuskler, om det är det som är din målsättning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar